Persondatapolitik

 

Dataansvarlig 

Michael Høgh

Blommegården ApS 

Webshop: DanskPejsecenter.dk

E-Mail: info@blommegaarden.dk

Tlf. 71992120

 

Skrædderbakken 3
7171 Uldum
Danmark
CVR nummer: 35847987
Grundlagt: 01-02-2011
Omdannet til ApS: 06-05-2014

 

Hvilke personoplysninger vi indsamler til brug for opfyldelse af vores aftale med dig

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig

Dette betyder at vi videregiver dit navn, adresse og telefonnummer til GLS, PostNord eller fragtmand, så de kan levere pakken til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Blommegården ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Til regnskabsmæssige formål opbevarer vi både en digital og en fysisk kopi af vores fakturaer (hvor dit navn, adresse og telefonnummer fremgår), og begge dele slettes efter 5 år.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt i personoplysninger m.v.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du kan kontakte os på info@blommegaarden.dk. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@blommegaarden.dk.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger vi foretager med dit samtykke. Blot skriv til os på info@blommegaarden.dk.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.Datatilsynet.dk

 

Cookies
Vores system bruger såkaldte cookies.

Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer. Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores web-butik. Du kan se resten af vores website, men ikke benytte web-butikken. Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail.

 

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer.
Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.

 

Logning og statistik
Log statistik bruges i denne butik. Vi benytter Gogle Analytics til at opsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvilken side de besøgende lander på, hvilken del af websitet de benytter, og hvad der eventuelt bliver købt på shoppen. I vores butiks anvendes denne data alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 
Den indsamlede data gemmes i 50 måneder. Dette gøres for at kunne danne et billed af denne butiks besøgs mønster og udvikling over tid.
 
Du kan til hver en tid få fjernet al data om din færdsel på vores website, ved at skrive en meddelelse til info@blommegaarden.dk.   

 

Nyhedsbrev

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, betyder dette at vi opbevarer dit navn og din e-mailadresse. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev igennem linket i selve nyhedsbrevet, eller du kan kontakte os på vores mail: info@blommegaarden.dk.