Om DanskPejsecenter.dk

DanskPejsecenter.dk er en netbutik med speciale i brændeovne og tilbehør.

DanskPejsecenter.dk var de første i Danmark som baserede hele virksomheden som et "online pejsecenter" uden fysisk butik. Og helt fra begyndelsen i 2011 har brændeovns produkter i den bedste kvalitet til den bedste pris været virksomhedens fokus område.

Med langt over 100.000 glade kunder og besøgende i butikken hvert år, er DanskPejsecenter.dk fortsat blandt de førende indenfor sit felt. 

 

Vi holder prisen nede ved ikke at have nogen fysisk butik og ved at have en kort åbningstid på telefonen. Vi har heller ikke nogen pejsemontør ansat. Tilgengæld har netbutikken åbent døgnet rundt hele året, og mails bliver besvaret det meste af dagen alle hverdage. Vi kan ofte også henvise dig til en dygtig montør, hvis du har brug for hjælp til monteringen. 

 

DanskPejsecenter.dk ejes og drives af Blommegården ApS som også er virksomheden bag netbutikkerne Blommegaarden.dk, NordKlima.dk og MH-Klimateknik.dk.

 

Blommegården ApS er en online virksomhed med salg af alt lige fra brændeovne til varmepumper og udstyr til udeliv. Alt sammen med levering helt til døren indenfor ganske få dage. Og alt salg sker via gårdens netbutikker.

 

Virksomhedens navn stammer helt simpelt fra Blommegården i Uldum som den til dagligt drives fra. Gården er fra år 1860 og er blevet moderniseret flere gange siden første spadestik. I dag er hele staldbygningen på godt 200 kvm udnyttet som lager, kontor og værksted. Mens stuehuset fortsat benyttes til privat bolig.

 

Der er skiftevis sæsonarbejdere ansat hos Blommegården ApS, men en stor del af driften varetager indehaver Michael Høgh selv. Så hvis en ordre ikke når frem til tiden, så er det formentlig hans skyld. Tilgengæld er det også ham selv som besvarer telefonen og står til regnskab. Han har det sjovt med at drive virksomheden og han får gåsehud når han har lavet en forbedring i en af gårdens netbutikker.

 

Vi smiler i telefonen og vi har det sjovt med det vi laver.

 

 

Blommegården ApS