Om DanskPejsecenter.dk

100.000+ kunder!

100% Online Pejsecenter

Siden 2011


Ligesom de bedste cykler fås hos cykelhandleren, fås de bedste brændeovne selvfølgelig hos pejsehandleren.

Vi har brugt megen tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder brændeovnen til helårsboligen, kolonihaven eller sommerhuset.

 

DanskPejsecenter.dk var de første som baserede hele virksomheden som et "online pejsecenter" med levering i hele Danmark. Og heraf kom netbutikken naturligvis til at hedde DanskPejsecenter.dk.

Helt fra begyndelsen i 2011 har brændeovns produkter i den bedste kvalitet, til den bedste pris været virksomhedens fokus område. Og med langt over 100.000 glade kunder og besøgende i butikken hvert år, og med en høj million omsætning er DanskPejsecenter.dk fortsat blandt de førende indenfor sit felt.

 

Vi holder prisen nede ved ikke at have nogen fysisk butik eller telefonen. Vi har heller ikke nogen pejsemontør ansat. Tilgengæld har netbutikken åbent døgnet rundt hele året, og mails bliver besvaret det meste af dagen alle hverdage. Vi kan ofte også henvise dig til en dygtig montør, hvis du har brug for hjælp til monteringen. 

 

DanskPejsecenter.dk ejes og drives af Blommegården ApS, som også er virksomheden bag flere andre netbutikker.

 

Med venlig hilsen

Michael Høgh

Stifter og indehaver

 

Vi har gjort det nemt at handle hos fagmanden!


Vi samler på glade kunder!


Køb nu og afbetal i dit eget tempo. 

DanskPejsecenter.dk er linket direkte sammen med Klarna Bank.

Få din betalingsaftale godkendt lynhurtigt! Læs mere her